Ο Μόουζες Οντουμπάγιο υπέστη θλάση β’ βαθμού και αναμένεται να απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του Άρη για δύο με τρεις εβδομάδες.

Ο Άρης θα αναγκαστεί να στερηθεί τις υπηρεσίες του Μόουζες Οντουμπάγιο, εξαιτίας θλάσης που υπέστη στη σημερινή (25/8) προπόνηση της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Όπως αναφέρει η «κίτρινη» ΠΑΕ:

Διαβάστε επίσης: Κορμπεράν: «Ονειρεύομαι έναν Ολυμπιακό που δεν θα δίνει επιλογές στον αντίπαλο

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη (ασκήσεις κατοχής μπάλας και τακτική).

Ο Moses Odubajo, που αποχώρησε με ενοχλήσεις από τη σημερινή προπόνηση, το μεσημέρι έκανε μαγνητική, η οποία έδειξε θλάση 2ου βαθμού στον τετρακέφαλο (ορθό μηριαίο). Ο χρόνος αποκατάστασής του υπολογίζεται στις δύο με τρεις εβδομάδες και στη συνέχεια θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασής του.

Αύριο, Παρασκευή, η προπόνηση θα είναι και πάλι πρωινή ενόψει του κυριακάτικου αγώνα (28/08) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (19:00), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League».