Οι κιτρίνομαυροι συμφώνησαν, μετά τη Στόουκ και με τον διεθνή Νιγηριανό μέσο, που αναμένεται να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.

Παίκτης του Άρη θα πρέπει να θεωρείται ο Πίτερ Ετεμπό. Ο διεθνής Νιγηριανός μέσος, που αποτελούσε τη βασική επιλογή του Άρη για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής του, ήρθε σε συμφωνία με τους κιτρινόμαυρους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Άρη τα είχαν βρει σε όλα με τη Στόουκ, προκειμένου να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή, με τον οποίο είχαν ξεκινήσει διαπραγματεύσεις το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Αλκαράθ: «Να παραμείνω στην κορυφή και να κερδίσω το επόμενο Grand Slam»

Ο Ετεμπό είναι εν ενεργεία διεθνής με την εθνική ομάδα της Νιγηρίας, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη.

Ο ποδοσφαιριστής θα τεθεί, άμεσα, στην διάθεση του νέου προπονητή, Άλαν Παρντιου, ο οποίος, φυσικά τον γνωρίζει από το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο νέος προπονητής του Άρη, μάλιστα, έπαιξε και αυτός το δικό του ρόλο στην ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μεταγραφής.

Δείτε τον Ετεμπό: