Εurobasket να το πιείς στο ποτήρι και με τον Γιάννη αφεντικό

Ένα από τα καλύτερα Eurobasket όλων των εποχών λαμβάνει μέρος αυτές τις μέρες στα γήπεδα της Γεωργίας, της Τσεχίας, της Ιταλίας και της Γερμανίας.

Ειδικά στον δεύτερο όμιλο που αποτελείται από τις Σλοβενία, Γαλλία, Γερμανία, Βοσνία, Ουγγαρία και Λιθουανία βλέπουμε κυριολεκτικά ματσάρες και ακόμα υπάρχει ενδεχόμενο ένα μεγάλο όνομα να μείνει εκτός συνέχειας αν και στους υπόλοιπους ομίλους η εικόνα δεν διαφέρει πάρα πολύ.

Διαβάστε επίσης: Καλύτερα ο Κώστας Αντετοκούνμπο – Πιθανό να προλάβει παιχνίδια του ομίλου

Ταυτόχρονα συμβαίνουν και αποτελέσματα που για τους γνώστες της διοργάνωσης είναι το λιγότερο εκπλήξεις αφού η Ισπανία έχασε σήμερα (4/9) από το Βέλγιο με 10 πόντους διαφορά, η Σλοβενία του Λούκα Ντόντσιτς από τη Βοσνία που λίγες μέρες πριν δεν ήξερε αν θα παρουσιαστεί λόγω οικονομικών θεμάτων και την Γεωργία του Ηλία Ζούρου να επικρατεί στη δεύτερη παράταση επί της Τουρκίας.

Από όλα αυτά τα μόνα φαβορί που έχουν ξεφύγει τη «γκέλα» είναι η εθνική μας ομάδα που με μπροστάρηδες τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που έχουν το 60% των πόντων του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος έχει 2 νίκες σε ισάριθμα ματς και η Σερβία.

Όμως δεν είναι οι μόνες αήττητες ομάδα αφού οι οικοδεσπότες Γερμανοί έχουν το 3χ3 στον όμιλο της φωτιάς δείχνοντας χαρακτήρα ειδικά σήμερα με τη Λιθουανία και βάζει πλώρη για μετάλλιο όπως και η Ουκρανία με το Ισραήλ που έχουν 2 στα 2 όμως λόγω του βατού προγράμματος και η αήττητη πορεία τους δύσκολα θα συνεχιστεί.

Έτσι διαφαίνεται ότι στα χιαστί ματς θα δούμε μεγάλα ματς με κλειστά σκορ που μπορούν να δημιουργήσουν μεγάλες εκπλήξεις και αρκετά φαβορί να πέσουν από νωρίς μεταξύ τους.

Αναλυτικά τα επόμενα ματς και οι βαθμολογίες των ομίλων του Eurobasket:

Ά όμιλος:

4η Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου – 14:30 Βέλγιο – Τουρκία
4η Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου – 17:15 Μαυροβούνιο – Ισπανία
4η Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου – 20:00 Γεωργία – Βουλγαρία
5η…