Ο Κορεάτης επιθετικός Ουί-Τζο Χουάνγκ βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μια ακόμη σημαντική άφιξη για τον Ολυμπιακό καθώς ο Κορεάτης επιθετικός Ουι-Τζο Χουάνγκ έφτασε στη χώρα μας με την μεταγραφή του στους Πειραιώτες να έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Ο Χουάνγκ έφτασε στην Αθήνα λίγο πριν τις 5 το απόγευμα με πτήση από το Μπορντό ώστε στο αμέσως επόμενο διάστημα να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης: Κορμπεράν: «Ονειρεύομαι έναν Ολυμπιακό που δεν θα δίνει επιλογές στον αντίπαλο»

Με την προσθήκη του Χουάνγκ ο Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά στην γραμμή κρούσης προσθέτοντας ποιότητα και ταχύτητα με έναν ποδοσφαιριστή που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία στα δύσκολα.

Ο Ουι-Τζο Χουάνγκ θα βρει στον Ολυμπιακό τον συμπατριώτη του και συνονόματο Ιν-μπεομ Χουάνγκ που μάλιστα χθες μίλησε για την σημασία της μεταγραφής τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ουι-Τζο Χουάνγκ είναι πανέτοιμος αγωνιστικά και προσφέρει την δυνατότητα στον Κάρλος Κορμπεράν να τον υπολογίζει άμεσα στα πλάνα του για τα ματς που ακολουθούν, ακόμη και για αυτό της Δευτέρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Χουάνγκ άλλωστε έκανε κανονικά προετοιμασία ενώ αγωνιζόταν με την Μπορντό μέχρι και την στιγμή που έκλεισε η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο διεθνής επιθετικός ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ για τον Ολυμπιακό. Έχω μάθει τα καλύτερα από τον Ιν-Μπεόμ (Χουάνγκ) και ανυπομονώ να παίξω. Είμαι σε καλή κατάσταση και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου».

Δείτε βίντεο από την άφιξή του: