Ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ, επιμένει πως η περίπτωση του Βιτίνιο δεν έχει τελειώσει ακόμα για τον Παναθηναϊκό.

Το όνομα του Βραζιλιάνου Βιτίνιο επανάφερε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό , ο αντιπρόεδρος της Φλαμένγκο, Μάρκος Μπραζ στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε στην πατρίδα του.

Η περίπτωση του Βιτίνιο είχε μείνει πίσω στο «τριφύλλι», ύστερα από την έλευση του συμπατριώτη του, Μπερνάρντ, ωστόσο ο αντιπρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας άνοιξε ξανά το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε επίσης: Μπερνάρντ: «Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή – Θα δώσω τη ζωή μου για τον σύλλογο» (vid)

«Ο Βιτίνιο είναι ένας πολύ αγαπητός παίκτης εσωτερικά στα αποδυτήριά μας, αλλά δεν υπήρχε καμία εξέλιξη από το διοικητικό συμβούλιο για να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Όλα δείχνουν ότι θα πάρει μάλλον λίγο… φρέσκο ​​αέρα στο τέλος του συμβολαίου του. Υπήρξε πρόταση από τον Παναθηναϊκό, δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμα, είναι σε εξέλιξη.

Το κλαμπ και ο Βιτίνιο δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε μία συγκεκριμένη απόφαση, αλλά υπάρχει προσπάθεια συνεννόησης. Η Φλαμένγκο δεν θέλει να τον δυσκολέψει, πάντως, αυτό που εμείς ζητήσαμε απαντήθηκε από την πλευρά του παίκτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Μπραζ.

Ο Παναθηναϊκός είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 28χρονο μεσοεπιθετικό, το θέμα «κόλλησε» και σε συνδυασμό με τη μεταγραφή Μπερνάρντ δεν κατέληξε σε «γάμο».