Όλοι γνωρίζουμε ότι οι Παρθένοι είναι τελειομανείς, οι Κριοί είναι πεισματάρηδες, οι Λέοντες γουστάρουν πολύ τον εαυτό τους και οι Καρκίνοι είναι επίμονοι — σωστά;

Μάλλον λάθος! Οι κοινοί μύθοι για τα ζώδια καταρρίπτονται από τα στοιχεία τους (φωτιά, γη, αέρας και νερό). Ξεκινάμε με τα ζώδια της φωτιάς, μετά της γης, μετά του αέρα και τέλος, του νερού.

Μύθος του Κριού: Εγωιστές και πάντα πρώτοι σε όλα

Ο Κριός είναι ανταγωνιστικό ζώδιο, που κυβερνάται από τον Άρη. Όταν οι Κριοί προσηλώνονται σε μια ιδέα, είναι πρωτοπόροι. Δεν μπορούν να αφήσουν τον εαυτό τους να αποσπάται από λεπτομέρειες. Εάν ζεις με έναν Κριό, ακολουθήσε το παράδειγμά του. Μάθε πού θέλουν να σας πάνε και γιατί! Μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον.

Μύθος του Λέοντα: Ναρκισσιστές και εγωπαθείς

Στους Λέοντες αρέσει η προσοχή. Κυβερνούνται από τον Ήλιο, το κέντρο του σύμπαντος. Αλλά μάντεψε: Η ενέργειά τους ακτινοβολεί προς τα έξω. Εάν χρειάζεσαι κάποια συμβουλή, θα έχεις τον πιο ένθερμο και περιποιητικό σύμβουλο. Αν ζεις με έναν Λέοντα ξέρεις ήδη ότι μπορεί να σε βγάζει από τις κακοτοπιές και τα προβλήματα χωρίς γρατσουνιά.

Μύθος του Τοξότη: Πάντα ταξιδεύουν και δεν μπορούν να μείνουν σταθεροί

Ο Τοξότης κυβερνάται από τον επεκτατικό Δία. Σίγουρα, είναι συχνά στον δρόμο. Έτσι, αν ζεις με έναν Τοξότη δημιουργήστε μαζί ένα project στο οποίο μπορείτε να δουλέψετε παρέα. Μπορεί τελικά να ενδιαφέρονται περισσότερο για μια ανακαίνιση κουζίνας παρά για την επόμενη σφραγίδα του διαβατηρίου τους!

Μύθος του Ταύρου: Είναι αργοί, πεισματάρηδες και κολλημένοι στο ίδιο σημείο

Στον Ταύρο αρέσει να παίρνει το χρόνο του. Δεν βιάζεται. Οι Ταύροι κυβερνώνται από την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς, της αγάπης και του ρομαντισμού. Πρέπει να κινούνται με πιο “γεμάτο” ρυθμό, ώστε να μπορούν να τσεκάρουν όλες τις όμορφες λεπτομέρειες γύρω τους και να τις φέρουν στο σπίτι για να τις απολαύσετε μαζί. Εάν ζεις με έναν Ταύρο που έχει κολλήσει στο…