Οι πέντε «γλώσσες της αγάπης» εκφράζουν τον τρόπο με τον οποίο θα σε πολιορκήσει ή θα πολιορκήσεις εσύ, το αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ποιες είναι:

  • Τα λόγια επιβεβαίωσης
  • Οι πράξεις εξυπηρέτησης
  • Τα δώρα
  • Ο ποιοτικός χρόνος 
  • Η σωματική επαφή

Αφού ψάξεις τον ωροσκόπο και τη Σελήνη σου, ήρθε η ώρα να μάθεις και τη δική σου γλώσσα αγάπης!

ΚΡΙΟΣ 
Ο ιδανικός εραστής για σένα είναι ο προσωπικός σου cheerleader, αυτός που σε υποστηρίζει κάθε στιγμή, όσο τρελές ιδέες και να έχεις. Εκτιμάς τις θετικές επιβεβαιώσεις, τα τηλεφωνήματα για καληνύχτα και τα γράμματα από όχι και τόσο μυστικούς θαυμαστές. Αυτός που σε αγαπά δεν μπορεί να είναι ντροπαλός ή να ντρέπεται γι’ αυτό. Χρειάζεσαι κάποιον που να φωνάζει την αγάπη του από το δρόμο όπως ο John Cusack στο Say Anything.

ΤΑΥΡΟΣ 
Ως ζώδιο της γης, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για εσένα από το να είσαι άνετα με τον αγαπημένο σου. Το ιδανικό για εσένα είναι μια μέρα στον καναπέ, αγκαλιά με μια βελούδινη κουβέρτα με ένα μαραθώνιο στο Netflix, ενώ τρως ένα ακόμη πιάτο με nachos. Χρειάζεσαι κάποιον που είναι πρόθυμος να είναι τεμπέλης AF με, και για εσένα- αυτόν που θα είναι πρόθυμος και να καθαρίσει μετά από αυτή την ημέρα ξεκούρασης και χαλάρωσης το σπίτι σου μετά χαράς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ας το παραδεχτούμε: Δεν σταματάς ποτέ να μιλάς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαχταράς όποιον μπορεί να συμβαδίσει με τον τρόπο σκέψης και επικοινωνίας σου. Θέλεις να ταιριάζουν οι απόψεις σας από το πιο απλό θέμα, μέχρι την πιο σημαντική συζήτηση και ακόμα κι αν διαφωνήσετε λίγο, να σε ακολουθήσει εν τέλει σε ότι απόφαση κι αν πάρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μόνο που θέλεις είναι να είσαι γύρω από τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ο ιδανικός εραστής για σένα θα θέλει να σε συνοδεύει σε όλα τα ορόσημα της ζωής σου, καθώς και να σου κρατά το χέρι στις δύσκολες στιγμές. Η φιλοσοφία της αγάπης σου μπορεί να συνοψιστεί από την εμβληματική στιγμή από το φινάλε του When Harry Met Sally, «Ήρθα εδώ απόψε γιατί όταν…