Το σύνθημα της αντεπίθεσης έδωσε ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στην παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας, Μίτσελ. «Τον γνωρίζουμε και μας γνωρίζει, θα είμαστε και πάλι νικητές»!

Τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, παρουσίασε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο ιδιοκτήτης των Ερυθρόλευκων καλωσόρισε τον Ισπανό τεχνικό ο οποίος επιστρέφει μετά από επτά χρόνια στο μεγάλο Λιμάνι, αναλαμβάνοντας και πάλι τους Πειραιώτες με σκοπό να τους ανεβάσει τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε με τα καλύτερα για τον Μίτσελ και την επιστροφή του στον Ολυμπιακό, καθώς έστειλε και το δικό του ξεχωριστό μήνυμα αντεπίθεσης εν όψει της συνέχειας.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών μίλησε για τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας και για τι έφταιξε, καθώς αναφέρθηκε και σε διάφορα Μέσα που προσπαθούν να «χτυπήσουν» (χωρίς αποτέλεσμα) τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην παρουσίαση του Μίτσελ. Ο Μίτσελ δεν χρειάζεται συστάσεις. Τον γνωρίζουμε όλοι. Από τη θητεία του στον Ολυμπιακό και από τη θητεία του ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ως προπονητής. Με τον Μίτσελ Ζήσαμε ωραίες στιγμές. Ανεπανάληπτες ευρωπαϊκές βραδιές. Με έναν Ολυμπιακό να παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο και να κοιτάει στα μάτια τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Πρωταθλήτριες Ισπανίας, Ιταλίας. Ακόμα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τους κοιτάξαμε στα μάτια και παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο. Το είχαμε ευχαριστηθεί όλοι μας. Αυτό που κατάφερε ήταν η ψυχολογία των παικτών να είναι η κατάλληλη για να αντιμετωπίσουν αυτές τις ομάδες και να τις κερδίσουν. Επίσης μας γνωρίζει καλά, γνωρίζει πολλούς ανθρώπους που είναι μαζί μας αυτά τα χρόνια. Όταν σταματήσαμε τη συνεργασία μας ο καθένας ήθελε το καλό του άλλου. Δεν υπάρχει περίοδος προσαρμογής. Αυτό που χρειάζεται είναι πολύ δουλειά. Συγκέντρωση και καλή απόδοση…