Ο Δημήτρης Γιαννούλης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αγώνα της Νόριτς με την Γουίγκαν και αποχώρησε από το γήπεδο σε φορείο με μάσκα οξυγόνου.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στάθηκε τρομερά άτυχος στο παιχνίδι της Νόριτς με τη Γουίγκαν για την Championship, καθώς τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον αριστερό αστράγαλο.

Ο Έλληνας αριστερός μπακ στην προσπάθεια του να κάνει τάκλιν στον Λανγκ, γύρισε τον αστράγαλο του και έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ο προπονητής της Γουίγκαν αντιλήφθηκε αμέσως τον σοβαρό τραυματισμό και έσπευσε να ζητήσει από τον διαιτητή να διακόψει την αναμέτρηση ενώ αμέσως έφτασε στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο έτσι ώστε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα το χτύπημα του 26χρονου αμυντικού ήταν τόσο σφοδρό που χρειάστηκε να τον παραλάβει φορείο από τον αγωνιστικό χώρο και να του τοποθετηθεί μάσκα οξυγόνου.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές έτσι ώστε να υπολογιστεί το μέγεθος της ζημιάς και όλοι περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων του άτυχου ποδοσφαιριστή.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο