Ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με την UEFA και εξέφρασε τα παράπονα του για τη διαιτησία κόντρα στη Σλάβια Πράγας, με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία να παραδέχεται τα λάθη του Μπουκέ.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να ηττήθηκε από τη Σλάβια Πράγας στο πρώτο παιχνίδι στην Τσεχία, όμως οι πράσινοι ήταν έξαλλοι με τη διαιτησία του Μπουκέ.

Από το τριφύλλι είχαν έντονα παράπονα για τον Γάλλο ρέφερι και τις αδιανόητες αποφάσεις του (όπως η αποβολή του Παλάσιος) και για αυτό τον λόγο επικοινώνησαν με την UEFA για να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία πως οι αποφάσεις του Μπουκέ επηρέασαν το αποτέλεσμα του αγώνα και ότι πιθανόν αν ο Γάλλος δεν «έσφαζε» το τριφύλλι να ήταν διαφορετική η έκβαση της αναμέτρησης.

Από την πλευρά της η UEFA, παρότι πλέον δεν μπορεί να αλλάξει κάτι και ο Παναθηναϊκός είναι με την πλάτη στον τοίχο στη ρεβάνς της Πέμπτης στη Λεωφόρο, παραδέχτηκαν εμμέσως πως ο Μπουκέ είχε κάκιστη διαιτησία κατά των πράσινων.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως τα στελέχη της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας έλεγαν χαρακτηριστικά: «Ήταν πράγματι μια κακή διαιτητική βραδιά».