«Ενδεχόμενη άρνηση της ΝΔ είναι ομολογία συγκάλυψης ευθυνών του κ. Μητσοτάκη», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος

Να ανασκευάσει και να καλέσει η ΝΔ στην Εξεταστική Επιτροπή τους επιχειρηματίες κ.κ. Λαβράνο και Μπίτζιο, ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, τονίζοντας ότι «ενδεχόμενη επιμονή της ΝΔ στην άρνηση κλήσης τους είναι ομολογία συγκάλυψης των ευθυνών του κ. Μητσοτάκη».

Ειδικότερα, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο , ο κ. Ηλιόπουλος αναφέρει ότι «οι νέες αποκαλύψεις που κάνει σήμερα το InsideStory για τους δύο επιχειρηματίες κ.κ. Λαβράνο και Μπίτζιο που σχετίζονται με τις εταιρείες Krikel και Intellexa δεν αφήνουν περιθώρια στη ΝΔ. Οφείλει να ανασκευάσει και να τους καλέσει στην Εξεταστική Επιτροπή».

  • Διαβάστε επίσης: Υποκλοπές: Κόντρες στη Βουλή για την ΠΝΠ και τις αλλαγές στην ΕΥΠ

Ομολογία συγκάλυψης

«Ειδικά», σημειώνει, «μετά την αποκάλυψη ότι και ο Χρήστος Σπίρτζης παρακολουθούνταν με το κακόβουλο λογισμικό Predator και ενώ ακόμα δεν έχει οριστεί η έκτακτη σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που έχει ζητήσει από την Παρασκευή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας». Ο κ. Ηλιόπουλος προσθέτει ότι «ενδεχόμενη επιμονή της ΝΔ στην άρνηση κλήσης τους είναι ομολογία συγκάλυψης των ευθυνών τού κ. Μητσοτάκη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ συνοδεύει την ανάρτηση του με φωτογραφία που, όπως αναφέρει, απεικονίζει τον Γιάννη Λαβράνο μαζί με τον Θάνο Πλεύρη σε συλλαλητήριο για το όνομα της Βόρειας Μακεδονίας το 2018 και η οποία, όπως προσθέτει, προέρχεται από δημόσια ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο .

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ