Ο Κάρλος Κορμπεράν σχολίασε την κλήρωση του Ολυμπιακού, ενώ αναφέρθηκε και στη μεταγραφική πολιτική του συλλόγου

Πρόκριση στους «16» του Europa League κατακτώντας την πρώτη θέση: αυτός είναι ο στόχος του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον προπονητή του, Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος σχολίασε στην Cosmote TV την κλήρωση της ομάδας του, που τη φέρνει αντιμέτωπη με Καραμπάγκ, Φράιμπουργκ και Ναντ στον 7ο όμιλο του Europa League.

Επιπλέον, ο ισπανός τεχνικός μίλησε και για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού, λέγοντας πως θα ενισχυθεί σε θέσεις που χρειάζεται ώστε να είναι περισσότερο ανταγωνιστικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κορμπεράν:

Για τη σημερινή κλήρωση: «Από πριν ξέραμε ότι πρόκειται για μια κλήρωση ευρωπαϊκής διοργάνωσης, οπότε οποιοσδήποτε αντίπαλος θα ήταν αξιόλογος. Δεν στεκόμαστε στο ποιους θα αντιμετωπίσουμε, αλλά αυτό που μπορούμε να ελέγξουμε, την απόδοση της δικής μας ομάδας».

Για το ποιος είναι ο στόχος του Ολυμπιακού στη διοργάνωση: «Φυσικά, στόχος είναι πάντα να προκριθούμε στην επόμενη φάση, πέρσι το καταφέραμε, ευρισκόμενοι στη δεύτερη θέση. Θα θέλαμε να το κάνουμε και φέτος, ως πρώτοι, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο, για να είμαστε ισχυροί».

Για το αν θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτό το υψηλό επίπεδο: «Πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι, ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος σύλλογος, που έχει υψηλές φιλοδοξίες. Γνωρίζοντας ότι ο χρόνος είναι λίγος, πρέπει να δουλεύουμε κάθε μέρα και να ενισχύσουμε την ομάδα στις θέσεις που θέλουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί όταν ξεκινήσει η διοργάνωση».

Για τις θέσεις όπου θα κινηθεί: «Είμαστε στη φάση της ανάλυσης, να δούμε σε ποιες θέσεις μπορούμε να ενισχυθούμε και υπάρχει ακόμα χρόνος».

Για το αν θα είναι ο Ολυμπιακός πολύ διαφορετικός στη φάση των ομίλων: «Όχι, ο κορμός της ομάδας είναι αυτός που βλέπετε, απλώς θα προσπαθήσουμε να ενισχύσουμε την ομάδα σε κάποιες θέσεις για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το τι είπε στους παίκτες του πριν από τη διαδικασία των…