Η απόφαση είναι στα χέρια του Ν. Ανδρουλάκη τόνισε η γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Στα χέρια του Νίκου Ανδρουλάκη βρίσκεται πλέον η απόφαση για τον Μπουρχάν Μπαράν και το μέλλον του στο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά το ατόπημα του βουλευτή Ξάνθης για τις εκλογές του ψευδομουφτή.

Στα χέρια του Νίκου Ανδρουλάκη

Αυτό το μήνυμα έστειλε η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αντιπροσωπεύουν το κόμμα οι δηλώσεις του βουλευτή τις οποίες άλλωστε ανασκεύασε.

«Οι δηλώσεις του κ. Μπαράν σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές από την παράταξη, ούτε μπορούν να αντιπροσωπεύσουν το ΠΑΣΟΚ. Στην επικοινωνία που είχα μαζί του, ήμουν σαφής και σταθερή, τονίζοντας ότι αυτά τα οποία υποστήριξε δεν έχουν καμία σχέση με τις θέσεις που εκφράζει διαχρονικά η παράταξή μας.

  • Διαβάστε επίσης Μπουρχάν Μπαράν: Εξετάζεται η διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ

»Στη συνέχεια, με νέα του δήλωση, ανασκεύασε το περιεχόμενο της ανάρτησής του και, πλέον, η απόφαση βρίσκεται στα χέρια του Προέδρου μας, Νίκου Ανδρουλάκη» δήλωσε η κα Λιακούλη μιλώντας στην ΕΡΤ.

Έταξε λαγούς με πετραχήλια

Σε ότι αφορά τις υποκλοπές και την υπόθεση της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη η κα Λιακούλη ανέφερε ότι «η κυβέρνηση έταξε ‘λαγούς με πετραχήλια’ για την υπόθεση του Νίκου Ανδρουλάκη. Περιμέναμε, λοιπόν, να μας αιτιολογήσουν την απόφαση παρακολούθησης του Αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, όμως αυτό δε συνέβη.

»Όταν ξέσπασε το σκάνδαλο της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη, την οποία δεν αποκάλυψε η Κυβέρνηση, αλλά η ΑΔΑΕ, η οποία απευθύνθηκε στον πάροχο της τηλεφωνίας και πληροφορήθηκε την άρση του απορρήτου.

»Τότε, η Κυβέρνηση διεμήνυε ότι το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό και ότι πράγματι η παρακολούθηση διενεργήθηκε για λόγους εθνικής ασφάλειας, τους οποίους θα μάθουμε στη συνέχεια.

»Στη συνεδρίαση, όμως, της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας , η οποία, βάσει του Κανονισμού της Βουλής, είναι η…