Ο κ. Μητσοτάκης δεν πείθει κανέναν πια, αναφέρει το MέΡΑ25 στην ανακοίνωσή του

«Αδιόρθωτο, αμετανόητο, θρασύ και επικίνδυνο χαρακτήρισε τον Πρωθυπουργό το ΜέΡΑ25, σχολιάζοντας τη συνέντευξή στον Νίκο Χατζηνικολάου και τα όσα είπε για τις υποκλοπές μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Documento.

«Η συνέντευξη του Πρωθυπουργού στον Νίκο Χατζηνικολάου και ο τρόπος με τον οποίο απάντησε ο διευθύνων σύμβουλος της Μητσοτάκης Α.Ε. στις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων της εφημερίδας «Documento» -και όχι μόνο-, μαζί με τον δήθεν εκνευρισμό του για όσα αποκαλύπτονται, είναι χαρακτηριστικά της σήψης και της δυσωδίας του επιτελικού παρακράτους που έστησε ο κ. Μητσοτάκης», αναφέρει χαρακτηριστικά το ΜέΡΑ 25.

  • Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης: Όχι σε πρόωρες εκλογές – Δεν θα συρθώ σε εξελίξεις από επαγγελματίες εκβιαστές

«Ένας αδιόρθωτος, αμετανόητος, θρασύς και επικίνδυνος Πρωθυπουργός, που μπροστά στην αγωνία της απόλυσης του από τους ολιγάρχες που τόσο καιρό κινούσαν τα νήματα της Κυβέρνησης του, προσπάθησε να αντιστρέψει τους ρόλους – όπως έκανε άλλωστε το πρωί και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Οικονόμου- και να τοποθετήσει τον εαυτό του στην θέση του κατήγορου και όχι του κατηγορούμενου γι’ αυτό το τεράστιο σκάνδαλο», συνεχίζει η ανακοίνωση.

Επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης «δεν πείθει κανέναν πια, ούτε καν την ίδια την παράταξη του, ή τους ολιγάρχες που είναι μέτοχοι της Κυβέρνησης-Ανώνυμης Εταιρείας του. Ενώ ακόμα δεν πείθει κανέναν ένας Πρωθυπουργός που εξαγγέλλει ότι θα νομοθετήσει η Κυβέρνηση του την απαγόρευση της πώλησης λογισμικών κατασκοπίας, ενώ η ίδια αυτή Κυβέρνηση έχει απορρίψει την σχετική τροπολογία που είχε καταθέσει το ΜέΡΑ25 ήδη από το 2021».

Καταλήγει λέγοντας πως «τα ψέματα λοιπόν τελειώνουν, μαζί με την πρωθυπουργία του κ. Μητσοτάκη, το ζήτημα όμως είναι ο λαός μας να απολύσει και την ολιγαρχία που κινεί τα νήματα της σημερινής Κυβέρνησης, όπως και κάθε μνημονιακής…