Τα δώρα της Ματίνας Παγώνη στην «Κοινωνία Ώρα MEGA»

Η πρόεδρος ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» και φυσικά δεν ήρθε με «άδεια» χέρια!

Η Ματίνα Παγώνη που την γνωρίσαμε με αφορμή τον κοροναϊό και τις πολύ χρήσιμες και πάντα με επιστημονική βάση συμβουλές που έδωσε κατά τη διάρκεια της πανδημίας, βρέθηκε στο πλατό του «Κοινωνία Ώρα MEGA». Στο πλαίσιο της εμφάνισής της, καθώς είναι και η «πρώτη» της στην φετινή εκπομπή, ήρθε «φορτωμένη» με δώρα για τους αγαπημένους της παρουσιαστές, Ανθή Βούλγαρη και Ιορδάνη Χασαπόπουλο!

«Καλές εκπομπές, να είστε καλά! Σας έχω φέρει δώρα! Σας έφερα, καταρχάς για τον Ιορδάνη που ξέρω ότι τα αγαπά πάρα πολύ, τα Βενιζελικά από την Λήμνο» είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

Ωστόσο, τα… πειράγματα προς την Ανθή Βούλγαρη, για την οποία έχει δηλώσει πολλές φορές η κ. Παγώνη ότι την αγαπά, την συμπαθεί και της αρέσει να την «πειράζει», δεν είχαν τελειωμό!

«Για εσένα , για καλή αρχή έφερα ένα δώρο, και ελπίζω να πάνε καλά τα πράγματα», σχολίασε απευθυνόμενη προς την παρουσιάστρια.

Η Ανθή Βούλγαρη άνοιξε τα δώρα της Ματίνας Παγώνη, που ήταν ένα παραδοσιακό τυρί απ΄ την Λήμνο, τα Βενιζελικά αλλά και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για την ίδια.

«Φυσικά και μπορείς να φας Βενιζελικό, δεν έχω τίποτα τζίντζερ μέσα, είναι απλά τα πράγματα!!», είπε με χαμόγελο και αρκετή δόση χιούμορ, καθώς θυμήθηκε τα «ξακουστά» κουλουράκια με τζίντζερ της Ανθής!

«Με αγαπάει αλλά δεν το παραδέχεται», δήλωσε η Ανθή Βούλγαρη, για να λάβει, φυσικά με χιουμοριστικό ύφος την «πληρωμένη» απάντηση της κ. Παγώνη.

«Φυσικά και την αγαπάω, εδώ έφτασα σε σημείο να φάω τα…. κουλούρια με τζίντζερ! Θυσιάστηκα εκείνη την ημέρα, μας έβγαλαν και τραγούδι!», υπογράμμισε.