Και στην κοινωνική πολιτική, αλλά και στην πολιτική εν γένει, είμαστε όλοι μαζί, δήλωσε από τον Πόρο η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Επίσκεψη στον Πόρο πραγματοποίησε η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου. Η υφυπουργός συνομίλησε με κατοίκους και φορείς του νησιού για τα ζητήματα καθημερινότητας που αντιμετωπίζουν, τις ανάγκες τους, αλλά και για τις πρωτοβουλίες που αποκλειστικό στόχο έχουν την περαιτέρω ανάπτυξη και ανάδειξη του νησιού.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου συναντήθηκε με το δήμαρχο Πόρου, Ιωάννη Δημητριάδη, και ενημερώθηκε για τα τρέχοντα ζητήματα, όπως η αποκατάσταση των βασικών υποδομών του νησιού, η αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων και του λιμανιού, αλλά και η έλλειψη επαγγελματικού κλιμακίου της Πυροσβεστικής.

«Ο Πόρος είναι ένας από τους πλέον ελκυστικούς τουριστικούς προορισμούς, διαθέτοντας αρκετά συγκριτικά πλεονεκτήματα. Στόχος μας η βιώσιμη ανάπτυξή του, η ενίσχυση των κοινωνικών δομών του με έμφαση στην υγεία και την εκπαίδευση, αλλά και η προσέλκυση επενδύσεων που θα δώσουν νέα πνοή στην επιχειρηματικότητα και κατά συνέπεια θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας» δήλωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

 
 

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων επισκέφθηκε το ΚΔΑΠ του Δήμου και στη συνέχεια συνομίλησε με εκπροσώπους του Συλλόγου ΑμεΑ, και τους διαβεβαίωσε ότι κανένας ευάλωτος συμπολίτης μας δε θα μείνει χωρίς τη βοήθεια που το κράτος οφείλει να του παρέχει.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου είχε ακόμα συναντήσεις με τους αντιδημάρχους Κατερίνα Μπήτρου, Αναστάσιο Παπαχρήστου και Χριστίνα Ροή, καθώς και με τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου, Γιώργο Κλεισά.

Αργότερα, επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο του νησιού και συνομίλησε με τον υπολιμενάρχη Σταμάτη Δημητρίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Γυναικών Πόρου στο Λαογραφικό Μουσείο και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, Δημήτρη Συξέρη, και τους παραγωγικούς φορείς του Πόρου.

Η Δόμνα…