Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μπερνάρντ Ντουάρτε, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη στη χώρα μας, μίλησε για την υποδοχή του αεροδρομίου, τους στόχους του και έδωσε υποσχέσεις στον κόσμο του «τριφυλλιού».

Όλα στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες ημέρες γυρίζουν γύρω από το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, Μπερνάρντ Ντουάρτε. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, αφού φωτογραφήθηκε με φόντο την Ακρόπολη, παραχώρησε συνέντευξη στο κανάλι των «πρασίνων» και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από το «τριφύλλι», τον κόσμο της ομάδας και τους δικούς του στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε στο PAO TV:

Ποια ήταν η πρώτη αντίδρασή σου όταν πληροφορήθηκες για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού;

Διαβάστε επίσης: Ξανά χωρίς ξένους διαιτητές – Καραντώνης στην Τρίπολη, Φωτιάς στο Ηράκλειο

«Πρώτα μου τηλεφώνησε ο ατζέντης μου, γιατί ψάχναμε για μια νέα εμπειρία. Ένα μέρος που θα νιώθω σαν στο σπίτι μου και θα είμαι χαρούμενος. Όταν άκουσα για την πρόταση, χάρηκα. Ο τρόπος που με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός και γενικότερα τα πλάνα της ομάδας που μου παρουσίασαν, έκαναν τη διαφορά για μένα. Είναι σημαντικό να έχεις ένα σπουδαίο μέρος να προπονηθείς, όμορφη ατμόσφαιρα από τους οπαδούς, αλλά το πιο σημαντικό είναι να νιώθεις σαν στο σπίτι σου. Και ο Παναθηναϊκός το πέτυχε αυτό από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε».

Είχες προτάσεις και από άλλες ομάδες. Η τελική προτίμησή σου αφορούσε την προσέγγιση του Παναθηναϊκού;

«Πάντα όταν έχω προσφορές από ομάδες, ψάχνω στο google πληροφορίες για να καταλάβω τον σύλλογο. Βλέπω βίντεο με τους φιλάθλους. Όπως είπα και πριν, ο τρόπος που μου μίλησαν οι άνθρωποι του συλλόγου με κέρδισε. Αρχικά με ηρέμησαν και η αλήθεια είναι ότι δεν μιλήσαμε μόνο για το ποδόσφαιρο, αλλά και για τη ζωή. Μιλήσαμε για πράγματα που συμβαίνουν σε αυτή και αυτό με έκανε να νιώσω οικεία. Ένιωσα σαν το σπίτι μου με όσα έκαναν για μένα. Ήμουν τόσο χαρούμενος και ανυπομονούσα βλέποντας βίντεο με τους οπαδούς…