Στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 48 χρόνια από την ίδρυση του ΠΑΣΟΚ και την 3η του Σεπτέμβρη.

Στην κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή την 48η επέτειο από την ίδρυση του κόμματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου στις 3 Σεπτεμβρίου του 1974, μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Παρά τον τραυματισμό του στον αγώνα μπάσκετ, όπου συμμετείχε μαζί με τον γραμματέα και άλλα στελέχη του κόμματος την Παρασκευή, κατά την έναρξη του διήμερου φεστιβάλ για τον εορτασμό της 3ης του Σεπτέμβρη, ο Νίκος Ανδρουλάκης εκφώνησε κανονικά την ομιλία του, παρότι οι πληροφορίες λένε πως αύριο, Κυριακή, αναμένεται να χειρουργηθεί, καθώς υπέστη ρήξη χιαστού.

Διαβάστε επίσης: Παπανδρέου για 3η Σεπτέμβρη: Μήνυμα για την 48η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ με αιχμές για τις υποκλοπές

«Το περάστε για υπόθεσή σας κ. Μητσοτάκη, τελείωσε το 1981 με τον Ανδρέα»

Κεντρική θέση στην ομιλία Ανδρουλάκη, όπως ήταν αναμενόμενο, είχε η υπόθεση των υποκλοπών και της παρακολούθησης του ίδιου του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την ΕΥΠ.

Ο κ. Ανδρουλάκης επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας μάλιστα χαρακτηριστικά:

«Το φακέλωμα και το ελάτε στο τμήμα να ενημερωθείτε για υπόθεσή σας, σταμάτησε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, γι’ αυτό δεν ανέχομαι να μου ψιθυρίσουν στο αυτί. Δεν θα συμμετάσχω στις παρανομίες τους», δήλωσε σε έντονο ύφος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν θέλει να ρίξει φως στην υπόθεση παρακολούθησής του, αναφέροντας παράλληλα τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη.

Ο κ. Ανδρουλάκης ζήτησε να εγκρίνει άρση απορρήτου ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ως προϊστάμενος της ΕΥΠ, όπως τόνισε, ώστε να ενημερωθούν όλοι για τον λόγο παρακολούθησής του.

«Δεν θα αφήσω καμία σκιά στην πολιτική μου πορεία» σημείωσε, αναφέροντας…