Τι αναφέρει σε γραπτή του δήλωση

«Πολιτική» χαρακτήρισε τη δίωξή του ο Νίκος Παππάς που κάθεται σήμερα στο εδώλιο του Ειδικού Δικαστηρίου κατηγορούμενος για τους χειρισμούς του στο διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών του 2016.

«Με τη δίκη, που αρχίζει σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης προσβάλλει βάναυσα, με πρωτοβουλία και ευθύνη του, τη Δικαιοσύνη και το πολιτικό σύστημα.», αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «ο βασικός υπεύθυνος του θεσμικού ξεπεσμού της πατρίδας μας, εργαλειοποιεί  τη Δικαιοσύνη».

  • Διαβάστε επίσης: Ειδικό δικαστήριο: Παπαγγελόπουλος σε Ράικου – Πηγαίναμε σε ταβέρνες, μου κάνατε δώρα, με λέγατε υπουργάκο

Σεβόμενος σε κάθε περίπτωση της ανεξαρτησίας της, δεν θα συμβάλλω σε αυτή την εργαλειοποίηση, τονίζει ο πρώην υπουργός και προσθέτει ότι η στάση του, δεν μπορεί παρά να είναι πολιτική.

Καταλήγει λέγοντας πως «ως υπουργός της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ , με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα, συνέβαλα ώστε να μπει για πρώτη φορά να διασφαλιστούν τα συμφέρονται του ελληνικού δημοσίου. Αυτήν την αλήθεια, καμία δίωξη δεν μπορεί να την κρύψει».