Ο Γκόραν Ντράγκιτς τόνισε πως η Σλοβενία είναι η καλύτερη ομάδα του Eurobasket και ότι μπορεί να κερδίσει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.

Κορυφαία ομάδα του φετινού Eurobasket χαρακτήρισε τη Σλοβενία ο Γκόραν Ντράγκιτς, ο οποίος αποθέωσε και τον Λούκα Ντόντσιτς, τονίζοντας ότι είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου.

«Πιστεύω πως έχουμε την καλύτερη ομάδα. Μπορεί να μην έχουμε το ίδιο βάθος στους ψηλούς με το 2017, αλλά έχουμε χημεία και αν μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα, μπορούμε να τους κερδίσουμε όλους», είπε αρχικά ο γκαρντ των Μπουλς και στη συνέχεια πρόσθεσε:

Διαβάστε επίσης: Ποτζέκο σε Γιάννη: Συγγνώμη για την αγκαλιά

«Πιστεύω, ειλικρινά, πως είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου. Είναι μόλις 23 και παίζει σαν βετεράνος. Μπορεί να βάλει 40 πόντους απέναντι σε κάθε αντίπαλο. Μπορεί να ελέγξει το ρυθμό, έχει το κατάλληλο σώμα, μπορεί να σουτάρει, να πασάρει, να πάρει ριμπάουντ…

Ο τύπος είναι σαν αστροναύτης στο παρκέ. Λυπάμαι μόνο που δεν είμαι νεότερος, για να παίζαμε περισσότερα χρόνια μαζί. Παίξαμε μόνο στο Ευρωμπάσκετ του 2017 μαζί, αλλά τώρα εγώ είμαι στα 36 κι εκείνος στο απόγειο της καριέρας του».

Τέλος, ανέφερε: «Όταν κερδίζουμε, θεωρώ πως πήρα την καλύτερη απόφαση και επέστρεψα στην εθνική ομάδα. Όταν επιστρέφω όμως στο δωμάτιό μου, σκέφτομαι ότι δεν μπορώ τόσο πόνο. Όμως αυτό που ζούμε αξίζει κάθε πόνο και το απολαμβάνω μέσα κι έξω από το γήπεδο».