Θέλεις να ανακαλύψεις λίγο περισσότερο τι σημαίνει να είσαι Σκορπιός; Το να μάθεις περισσότερα για τον εαυτό σου μέσω του αστρολογικού χάρτη μπορεί να είναι μια αποθαρρυντική αλλά παράλληλα διασκεδαστική δουλειά -αλλά όλα ξεκινούν από το να ξέρεις το ζώδιο, τον ωροσκόπο και τη σελήνη σου.

Σύμφωνα με τη δυτική αστρολογία, το ζώδιο αντιπροσωπεύει τον πυρήνα αυτού που είσαι. Μερικοί άνθρωποι δεν σχετίζονται με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου τους όσο άλλοι, και αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία που συμπληρώνουν ένα προφίλ. Για παράδειγμα, εκτός το ζώδιο έχεις και τη σελήνη – τα στοιχεία σου που υπάρχουν κάτω από την επιφάνεια καθώς και ο ωροσκόπος, δηλαδή τα στοιχεία που μοιράζεσαι εξωτερικά.

Καθώς θα διαβάζεις παρακάτω να θυμάσαι ότι πρόκειται για μόνο μία από τις πολλές πτυχές του πλήρους γενέθλιου χάρτη σου.

Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Στοιχείο: φωτιά Σύμβολο: ο κριός Πλανήτης: Άρης Οίκος: πρώτος οίκος του εγώ

Χαρακτηριστικά του Κριού: Οι Κριοί είναι ηγέτες, ορμούν στις περιπέτειες, σκαρφαλώνουν εταιρικές σκάλες και αγκαλιάζουν την ανεξαρτησία. Είναι παθιασμένοι, θαρραλέοι, ελεύθεροι και κάπως θορυβώδεις. Αλλά, για όλα τα θετικά χαρακτηριστικά του Κριού, υπάρχει πάντα ένα πιο σκοτεινό κάτω μέρος. Η ζήλια, η ανυπομονησία, η κυκλοθυμία και η παρορμητικότητα. Αν μπορούν να κρατήσουν αυτά τα πράγματα υπό έλεγχο, οι Κριοί έχουν την ικανότητα και την ενέργεια να ζήσουν μια συναρπαστική, γεμάτη αδρεναλίνη κι επιτυχημένη ζωή.

Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Στοιχείο: γη Σύμβολο: ο ταύρος Πλανήτης: Αφροδίτη Οίκος: δεύτερος οίκος της αξίας και του χρήματος Χαρακτηριστικά Ταύρου: Είναι αποφασιστικός, υπεύθυνος και πρακτικός. Ο Ταύρος δεν είναι λάτρης των ξαφνικών αλλαγών ή της ανασφάλειας. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί να οδηγήσουν σε πείσμα και δυσκολίες στις σχέσεις και στη ζωή, αλλά ο ταύρος έχει την αξιοθαύμαστη ικανότητα να παραμένει πιστούς σε…