«Χθες έκανα μία ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα»

Να κλείσει το θέμα που έφερε σε θέση απολογίας την κυβέρνηση επιχειρεί με νέα δήλωσή του ο Στέλιος Πέτσας ζητώντας συγγνώμη τόσο από τους πολίτες όσο και από τα κυβερνητικά στελέχη.

Έκανα μια ατυχή δήλωση

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών σήμερα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα από τη χτεσινή του διευκρινιστική δήλωση στην οποία ναι μεν έκανε λόγο για μια «ατυχή στιγμή», ταυτόχρονα κατηγορούσε την αντιπολίτευση ότι παραποιούσε και διαστρέβλωνε το νόημα της φράσης του για τον δύσκολο ενεργειακά χειμώνα που έρχεται πως «όποιος αρνείται να προσαρμοστεί πεθαίνει».

  • Διαβάστε επίσης «Όποιος αρνείται να προσαρμοστεί, πεθαίνει»: «Ατυχής στιγμή» διευκρινίζει ο Πέτσας – Παραίτηση ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

«Χθες έκανα μία ατυχή δήλωση. Παρά το γεγονός ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου κάποιοι ένιωσαν προσβεβλημένοι. Τους ζητώ συγγνώμη. Όπως και από τους συναδέλφους μου στην κυβέρνηση που κλήθηκαν να συζητούν αυτό το θέμα αντί να προβάλουν την επιτυχημένη παρουσία του πρωθυπουργού στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και το τεράστιο κυβερνητικό έργο για τη στήριξη της κοινωνίας ώστε να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση ενωμένοι» τόνισε σήμερα ο κ. Πέτσας χωρίς να μιλήσει για παραποίηση και διαστρέβλωση του νοήματος της φράσης του.

Έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση

«Η σημερινή δήλωση Πέτσα φανερώνει ότι χθες έλεγε ψέματα όταν μιλούσε για διαστρέβλωση» σχολίασε ο Νάσος Ηλιόπουλος. «Μπροστά στο κύμα αγανάκτησης αναγκάστηκε σήμερα να τα μαζέψει. Η ουσία όμως μένει. Το επίσημο δόγμα Μητσοτάκη για τον χειμώνα είναι «όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει»» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.