Ενόψει της ΔΕΘ, η οποία θα ξεκινήσει με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η ΝΔ πραγματοποιεί νέο κύκλο επισκέψεων σε Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη

Σειρά επισκέψεων θα πραγματοποιήσουν αυτήν την εβδομάδα κλιμάκια και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και υπουργοί ενόψει και της παρουσίας του Κυριάκου Μητσοτάκη το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στη ΔΕΘ.

Προβολή του κυβερνητικού έργου

Την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης μαζί με το γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη θα επισκεφτούν το Δήμο Βάρης- Βούλας- Βουλιαγμένης.

  • Διαβάστε επίσης ΔΕΘ: Αντίστροφη μέτρηση για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη – Τα έξι «κλειδιά» για τις τελικές αποφάσεις

Παράλληλα, ενόψει της 86ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, η οποία θα ξεκινήσει με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, η Νέα Δημοκρατία πραγματοποιεί έναν νέο κύκλο επισκέψεων στην Δυτική, Κεντρική, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη με στόχο την άμεση επαφή με τους πολίτες και την προβολή του κυβερνητικού έργου.

Δευτέρα

Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου ο υφυπουργός Εξωτερικών Ανδρέας Κατσανιώτης, οι βουλευτές Τάσος Χατζηβασιλείου, Κωνσταντίνος Μπλούχος και ο γενικός γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Μπαγινέτας θα επισκεφτούν τον Νομό Έβρου.

Τρίτη

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας θα πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Δήμους της Α΄ Θεσσαλονίκης, ενώ την ίδια ημέρα (6/9) ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας και η γενική γραμματέας Δημόσιας Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη θα επισκεφτούν τους δήμους Λαγκαδά, Θερμαϊκού και Θέρμης.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου θα βρεθούν στον νομό Κιλκίς ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων ‘Αγγελος Συρίγος, οι βουλευτές Δημήτρης Κούβελας, Ανδρέας Πάτσης και ο γενικός γραμματέας Υποδοχής Αιτούντων…