Ο Χρήστος Σαλούστρος μίλησε για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και την ευκολία με την οποία αποδέχτηκε την πρόταση του Δικεφάλου

Τον αιφνιδιασμό και την ευκολία, στην πορεία, με την οποία αποδέχτηκε την προσέγγιση που του έγινε για συνεργασία από τον ΠΑΟΚ, αποκάλυψε ο Χρήστος Σαλούστρος. Ο 32χρονος γκαρντ/φόργουορντ, τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα για τον «Δικέφαλο» ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, εκφράστηκε σήμερα, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, αναφέροντας:

«Είχε γίνει μία επαφή πριν λίγο καιρό, αλλά δεν είχαμε προχωρήσει. Οπότε, τώρα που καταλήξαμε και όλα έγιναν πολύ γρήγορα, για να πω την αλήθεια αισθάνθηκα λίγο απροετοίμαστος στην αρχή. Κατάλαβα όμως το πόσο με ήθελε ο κόουτς και η ομάδα, θυμήθηκα αμέσως εκείνη την καταπληκτική χρονιά που κάναμε στον ΠΑΟΚ και όλα έγιναν πολύ εύκολα (το 2014-2015, η προ ετών πρώτη θητεία του στους Ασπρόμαυρους).

Έχοντας ακόμη γνωστούς και φίλους στην ομάδα, ξέρω ότι επιστρέφω σε ένα μέρος πολύ γνώριμο για μένα. Ήδη έχουν επικοινωνήσει πολλοί άνθρωποι με τους οποίους συνεργάστηκα ή γνώρισα στον ένα χρόνο που ήμουν στη Θεσσαλονίκη κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε. Νιώθω καλά και έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Πρόσθεσε λέγοντας για τον Άρη Λυκογιάννη, τον οποίον είχε προπονητή στον Κολοσσό Ρόδου, αλλά και τον Βαγγέλη Μαργαρίτη: «Γνωριζόμαστε πολύ καλά με τον κόουτς. Έχει κι αυτός τη δική του τρέλα, νομίζω ότι ταιριάζει, ότι κολλάει πολύ καλά με το DNA που έχει ο ΠΑΟΚ. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε όλοι υγεία. Αυτό είναι το πολυτιμότερο αγαθό και φάνηκε ξεκάθαρα πέρσι και στον ΠΑΟΚ, πόσο σημαντικά προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν εάν προκύψουν σοβαρά προβλήματα τραυματισμών.

Γι’ αυτό λέω ξανά να έχουμε πρώτα την υγεία μας. Τα υπόλοιπα θα έρθουν, γιατί η ομάδα έχει καλό ρόστερ, υπάρχει μεγάλο κίνητρο από όλους μας για να πάει καλά η χρονιά, που ξεκινά σύντομα και θέλουμε να κρατήσει πολύ, να είναι ένας μαραθώνιος χρονικά.

Ο Βαγγέλης…