Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μυστική τελετή στο Λας Βέγκας, όμως ετοιμάζουν ένα πάρτι για να γιορτάσουν με την οικογένεια και τους φίλους τους. 

Πριν λίγες εβδομάδες, οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια κλειστή τελετή χωρίς κόσμο, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει για αυτό που ετοιμάζουν.

Σύμφωνα με το Page Six, το ζευγάρι προσέλαβε έναν ειδικό στις γαμήλιες εκδηλώσεις, τον Κόλιν Κόουι, για να σχεδιάσει τον γάμο των ονείρων τους. Ο Κόλιν Κόουι έχει οργανώσει εκδηλώσεις για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz, όπως η Kim Kardashian, η Ophrah, η Nicole Kidman κ.ά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δεξίωση θα πραγματοποιηθεί στην πολυτελή έπαυλη του Μπεν Άφλεκ στο Riceboro της Georgia τις επόμενες εβδομάδες.

«Θα είναι ένας βασιλικός γάμος επικών διαστάσεων. Λαμπερός, εκλεπτυσμένος και καλόγουστος», ανέφερε πηγή στο Page Six.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Μάλιστα, η JLo έκανε μια ανάρτηση στην ιστοσελίδα της για τον γάμο της με τον Ben Affleck.

«Τα καταφέραμε. Η αγάπη είναι όμορφη. Η αγάπη είναι ευγενική. Και αποδεικνύεται ότι η αγάπη είναι υπομονετική. Είκοσι χρόνια υπομονετική. Χθες το βράδυ πετάξαμε για το Λας Βέγκας, σταθήκαμε στην ουρά για την άδεια μαζί με άλλα τέσσερα ζευγάρια, που έκαναν όλα το ίδιο ταξίδι. Πίσω μας δύο άντρες κρατιόντουσαν χέρι χέρι και ήταν αγκαλιασμένοι. Μπροστά μας, ένα νεαρό ζευγάρι που έκανε το τρίωρο ταξίδι από το Victorville για τα δεύτερα γενέθλια της κόρης του. Όλοι μας θέλαμε το ίδιο πράγμα – να γίνουμε σύντροφοι και να δηλώσουμε επίσημα την αγάπη μας μέσω του αρχαίου και σχεδόν παγκόσμιου συμβόλου του γάμου. Ίσα που προλάβαμε να φτάσουμε στο μικρό λευκό εκκλησάκι τα μεσάνυχτα».

Πηγή: Must