Ο κόσμος φτιάχτηκε, ζεστάθηκε, περιμένει να τον δει στα ερυθρόλευκα

Υπάρχουν μέρες που πραγματικά δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις να γράφεις. Για την τεράστια μεταγραφή του Μαρσέλο; Για το εντυπωσιακό ντεμπούτο του Μπιέλ; Για την επιστροφή στα χαμόγελα των φίλων της ομάδας; Για το ματς με τη Ναντ που ακολουθεί; Για τις επόμενες κινήσεις;

Θα προσπαθήσω να βάλω τα πράγματα σε μια σειρά. Μια συνηθισμένη μέρα μου είναι να με παίρνουν τηλέφωνο φίλοι μου Ολυμπιακοί και να με ρωτάνε αν θα πάρουμε παίκτη, αν θα βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας. Το ίδιο και στο messenger, όταν φυσικά βλέπω τα μηνύματα.

Ειλικρινά είχε καιρό να με πάρουν και να με ρωτήσουν πότε θα φτάσει στη χώρα μας μεταγραφικό απόκτημα. «Έλα, καλημέρα. Είμαστε έξι φίλοι εδώ στο Πόρτο Ράφτη και έχουμε φτιαχτεί (το γράφω κομψά…). Πότε έρχεται ο Μαρσέλο, γιατί ετοιμαζόμαστε για αεροδρόμιο» με ρώτησε ο Τόλης. Στη συνέχεια, το ίδιο τηλεφώνημα, το δέχθηκα από τον Σταύρο, τον Κώστα, τον Σταμάτη.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού φτιάχτηκε. Το είδατε και από τις εικόνες στην εξέδρα, στο ματς με τον Ιωνικό. Εμφανίστηκαν οι σημαίες της Βραζιλίας και κάποιοι πιο εκδηλωτικοί φόρεσαν περούκα, που να μοιάζει με τα χαρακτηριστικά μαλλιά του 34χρονου Βραζιλιάνου.

Αυτό είναι το τεράστιο κέρδος της μεταγραφής Μαρσέλο. Ο κόσμος χάρηκε, ο κόσμος ζεστάθηκε, ο κόσμος περιμένει να πάει αεροδρόμιο για να υποδεχθεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο θρύλος της Ρεάλ μπήκε στην οικογένεια του Θρύλου και πρόκειται για κίνηση ματ της διοίκησης.

Σε μια σεζόν που δεν ξεκίνησε καλά, που χρειάστηκε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, αλλαγή στο μεταγραφικό σχεδιασμό και ψυχοφθόρες προκρίσεις για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, ήρθε η μεταγραφή Μαρσέλο για να τα σαρώσει όλα. Και όλοι να περιμένουμε το αύριο και τη στιγμή που θα δούμε την παικτάρα με την ερυθρόλευκη φανέλα. Τελεία και παύλα.

Ακόμα δεν είδατε τίποτα

Είχα καιρό να ανοιχτώ τόσο για ποδοσφαιριστή, Το έγραψα και στην…