Ο Κ. Μητσοτάκης είπε ότι ο κ. Ανδρουλάκης μπορεί να προσφύγει στα δικαστήρια αν πιστεύει ότι δεν ήταν νόμιμη η επισύνδεση στο τηλέφωνό του

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε μήνυμα στον Νίκο Ανδρουλάκη για το αν πιστεύει ότι ήταν παράνομη η επισύνδεση στο τηλέφωνό του. Όπως είπε ο πρωθυπουργός, απευθυνόμενος στον κ. Κατρίνη που ήταν στη Βουλή εκπροσωπώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, είπε:

«Ο κ. Ανδρουλάκης να προσφύγει σε ελληνικά ή σε ευρωπαϊκά δικαστήρια αν πιστεύει ότι η επισύνδεση αυτή ήταν παράνομη» – «Τίποτα δεν πρέπει να θέσει υπό αμφισβήτηση τον πολύτιμο εθνικό βραχίονα της ΕΥΠ. Ένα ολίσθημα δεν πρέπει να μηδενίσει μετρήσιμο εθνικό έργο» είπε ο πρωθυπουργός

Μένει αν ο κ. Ανδρουλάκης θα σηκώσει το γάντι, όμως, τις τελευταίες εβδομάδες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αρνούταν να ενημερωθεί από αυτούς που, όπως έλεγε, είπαν ψέματα για τις παρακολουθήσεις μέχρι που πιάστηκαν στα πράσα.

Υποστήριξε δε ότι του έστησαν πλεκτάνη: «Παρακολουθώντας το τηλέφωνό μου κατάφεραν να παρακολουθούν και εσάς. Κατάφεραν να ‘φακελώσουν’ ένα μεγάλο κομμάτι του πολιτικού τους προσωπικού», είπε χθες και συνέχισε:

Η παρακολούθησή μου παίρνει παράταση μέχρι την εκλογή μου στην ηγεσία. Ξεκίνησε με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου και έληξε με την εκλογή μου».

«Ένας παρακρατικός μηχανισμός ήθελε όμηρο το ΠΑΣΟΚ. Το σχέδιο απέτυχε παταγωδώς», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.