Μία δήλωση του Στέλιου Πέτσα στο MEGA για την υπόθεση των υποκλοπών, αποτέλεσε αφορμή για να ισχυριστεί το ΠΑΣΟΚ πως ο κ. Γεραπετρίτης γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη.

Με αφορμή σημερινές δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα στο MEGA, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ζητάει να αποκαλύψει ο πρωθυπουργός τους λόγους για την παρακολούθηση του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη.

Σχόλιο της Χαριλάου Τρικούπη αναφέρει ότι, «σε συνέντευξή του σήμερα στο Mega, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, είπε ευθέως ότι ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, τελικά ξέρει το λόγο παρακολούθησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκου Ανδρουλάκη, από την ΕΥΠ».

Διαβάστε επίσης: Υποκλοπές: Στις 7 Σεπτεμβρίου πρεμιέρα για την εξεταστική επιτροπή – Η αντιπαράθεση για το απόρρητο και τον έλεγχο της Βουλής στην ΕΥΠ

Και προσθέτει πως ειπώθηκε κάτι τέτοιο, «μολονότι ο κ. Γεραπετρίτης προ ημερών δήλωνε παντελή άγνοια», για να καταλήξει χαρακτηριστικά:

«Μήπως τελικά να μας πει ο πρωθυπουργός το λόγο παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη; Γιατί το ‘σπασμένο τηλέφωνο μεταξύ υπουργών κούρασε’».

Τι είπε ο Πέτσας στο MEGA

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Στέλιος Πέτσας, παρά τις επίμονες ερωτήσεις των δημοσιογράφων του MEGA, δεν είπε ακριβώς αυτό που ισχυρίζεται το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση που δέχτηκε για το αν ο κ. Γεραπετρίτης ξέρει το λόγο για τον οποίο παρακολουθείτο ο Νίκος Ανδρουλάκης από την ΕΥΠ, απάντησε:

«Εγώ δεν ξέρω ποιος ξέρει και δεν ξέρει το λόγο. Ξέρω ότι ο κ. Γεραπετρίτης απηύθυνε έκκληση προς τον κ. Ανδρουλάκη να ενημερωθεί. Γιατί ο κ. Γεραπετρίτης είναι υπουργός Επικρατείας και η ΕΥΠ υπάγεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού.

Ακούστε τι δήλωσε ο κ. Πέτσας για την υπόθεση Ανδρουλάκη από το 8:50»

«Έχει κουράσει ο κ. Ανδρουλάκης»

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, πάντως, ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στον Νίκο Ανδρουλάκη, αναφορικά με την υπόθεση…