Οξεία αντιπαράθεση για τις υποκλοπές

Χτύπησε «κόκκινο» σήμερα το πρωί η ένταση τον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Σήμερα» μεταξύ του Άρη Πορτοσάλτε και του Νίκου Σβέρκου, με αφορμή την παρακολούθηση του Νίκου Πιτσιόρλα επί κυβέρνησης Τσίπρα και τη σημερινή του συνέντευξη στα Νέα.

Η συζήτηση ανάμεσα στον διευθυντή της Αυγής, Νίκο Σβέρκο και τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε ξεκίνησε ήρεμα και στη συνέχεια ξέφυγε.

Νίκος Σβέρκος: Η υπόθεση για τον κ. Πιτσιόρλα είναι γνωστή από το 2020, τι τον έπιασε τώρα και έχει τέτοια ευαισθησία, είναι άλλο θέμα

Άρης Πορτοσάλτε: Πράκτορας, έγινε δεξιός ο Πιτσιόρλας. Λέει ο Νίκος «τι το θυμήθηκε τώρα ο Πιτσιόρλας; Έγινε δεξιός».

Νίκος Σβέρκος: Παρακολουθούνταν Πιτσιόρλας – Σαγιάς από το 2014 στο πλαίσιο μιας γενικότερης έρευνας πιθανότατα για ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο. Παρακολουθούνταν άλλοι και ακούγονταν και αυτοί. Θεωρώ ότι δεν έπρεπε ο πρωθυπουργός να σταματήσει την παρακολούθηση. Η υπόθεση είναι γνωστή.

Κάπου εκεί η ένταση αυξήθηκε με τον Νίκο Σβέρκο να του λέει, μεταξύ άλλων, πως κάνει το βρώμικο έργο της κυβέρνησης και τον Άρη Πορτοσάλτε να προαναγγέλλει μηνύσεις.

«Άσε μας ρε ΚΥΠατζή πρωινιάτικα» είπε και του ζήτησε να ανακαλέσει. Ο δημοσιογράφος άρχισε να του λέει πως μπροστά στον Αλέξη Τσίπρα κάθονται όλοι γατάκια, ο Νίκος Σβέρκος απάντησε πως «κάθεται κλαρίνο στον Άδωνι Γεωργιάδη» φέροντας ως παράδειγμα την παρουσία του τέσσερις φορές σε κοπή πίτας του υπουργού Ανάπτυξης.