Ο Χουάνγκ Ίνμπομ μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τον κόσμο των Πειραιωτών, τονίζοντας ότι είναι σίγουρος ότι θα τον αγαπήσουν.

Ο Χουάνγκ Ίνμπομ ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών εμφανίστηκε βέβαιος πως θα κάνει τους φίλους των πρωταθλητών να τον αγαπήσουν.

Παράλληλα, ο 26χρονος χαφ τόνισε ότι πήγε στον καλύτερο σύλλογο της Ελλάδας και έναν από τους κορυφαίους στην Ευρώπη, ενώ ξεκαθάρισε ότι στόχος του είναι η κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έγινα έλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Ξέρω ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Πάντα όνειρό μου ήταν να παίξω στην Ευρώπη, από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να παίξω για τον τίτλο, για το 48ο τρόπαιο πρωταθλήματος. Γι’ αυτό αποφάσισε να έρθω εδώ, τόσο απλό ήταν για μένα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ρώτησα αρκετούς ανθρώπους για το σύλλογο και τη χώρα. Συμβουλεύτηκα τον Πάουλο Μπέντο που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και μου είπε αρκετά καλά πράγματα για την ομάδα, τους οπαδούς και τη χώρα. Δεν μου είπε τίποτα αρνητικό. Έτσι ήταν πιο εύκολο να έρθω».

Για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά; «Δεν ξέρω, δυσκολεύομαι να περιγράψω τον εαυτό μου ως παίκτη, όμως θα το δουν οι φίλαθλοι αμέσως μόλις πατήσω στο γήπεδο. Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζω, τόσο πιο πολύ θα με αγαπούν οι οπαδοί. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».

Δείτε το βίντεο: