Μέχρι τώρα είναι δεδομένο πως λογικά θα έχεις καταλάβει  πως η εποχή του Υδροχόου δεν είναι απλά ένα τραγούδι από το Broadway musical “Hair” αλλά είναι κάτι που συμβαίνει  και έχει ξεκινήσει να ανατέλλει σύμφωνα με πολλούς αστρολόγους.

Ως αποτέλεσμα, όλη αυτή η πλανητική κίνηση έχει επηρεάσει την ανθρωπότητα στον τρόπο διαχείρισης και οργάνωσης της ζωής αλλά και στον τρόπο που οργανώνουμε και ξοδεύουμε τα χρήματα μας.

Αν διαβάσεις προσεκτικά τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου, θα κατανοήσεις πως δεν είμαστε –ακόμα- τόσο βαθιά σε αυτή την εποχή κι αυτό γιατί αυτό το ζώδιο κυβερνά και επηρεάζει την επικοινωνία, την τεχνολογία και τις επιστημονικές ανακαλύψεις και όλα αυτά ίσα που τα ακουμπάμε με τα δάχτυλα μας. Αυτό είναι ολοφάνερο κάθε φορά που πιάνουμε το κινητό μας και διαβάζουμε για νέες καινοτομίες και ανακαλύψεις που ούτε φανταζόσουν.

Στον οικονομικό τομέα, η Εποχή του Υδροχόου φέρνει επικές εξελίξεις κι αυτό φαίνεται από το γεγονός πως αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με το χρήμα και την οικονομία. Επιπλέον, επηρεάζει και την τεχνολογία και την βλέπουμε να εισβάλλει στη ζωή μας πιο πολύ από ποτέ.

Για να μάθεις περισσότερα σχετικά με τα οικονομικά σου και πώς να τα διαχειριστείς με βάση το ζώδιο σου, συνέχισε να διαβάζεις.

#Κριός

Το πάθος είναι ένα από τα βασικότερα κίνητρα για τον Κριό, αφού ως ο πρώτος στον ζωδιακό κύκλο σου αρέσει να κάνεις δραστικές αλλαγές και νέα ξεκινήματα, ενώ είσαι πρόθυμος να δουλέψεις με «βασικό μισθό» έχοντας στο μυαλό σου πως δε θα μείνεις εκεί. Έχοντας τον Άρη ως κυβερνόντα πλανήτη σου, είσαι ασταμάτητος όμως αυτό σε οδηγεί στο να αλλάζεις συνέχεια δουλειές. Πολλοί Κριοί θέλουν να γίνουν αφεντικά του εαυτού τους, εξάλλου είναι money makers. Απόφυγε τις παρορμητικές αγορές, πολέμησε το «ζήσε για τη στιγμή» και ανακάλυψε την ψυχική ηρεμία που προκύπτει από την ασφάλεια του να έχεις ένα μαξιλαράκι ασφαλείας. 

#Ταύρος

Υπάρχουν δύο πλευρές του κάθε…